Uw persoonlijke website begint hier

Alles wordt op maat gemaakt

Bij Cinevo wordt elke website als een nieuw idee gezien, hij is dus uniek in alle aspecten, Er wordt dus bij Cinevo nooit een idee “gerecycled”. Natuurlijk is er ook ruimte voor uw eigen ideëen en input voor de website. Bij Cinevo beschikken wij over een grote bibliotheek effecten en animaties voor uw website waar u uit kunt kiezen zodat de website volledig volgens wens is. Heeft u al een goed idee voor een website of wil u dat er een speciaal kenmerk in uw website komt? Laat het ons weten en dan zullen ons best doen om het er in te verwerken.

Alles is mogelijk

Bij Cinevo werken wij samen met zeer getalenteerde webdevelopers waardoor al uw ideëen in de website verwerkt kunnen worden, hoe ingewikkeld ze ook zijn. Wij zijn instaat om elke website die u kunt verzinnen te realiseren, denk aan een Webshop tot potfolio pagina en van one page scroller tot een complexe multipage website. Zoals u al kunt zien is alles mogelijk bij Cinevo, zo kunnen wij een unieke website die bij u en uw ondermenig past direct creëren.

Onderhoud aan uw website

De onderhoud van een website is essentieel voor iedere ondernemer, dit weten we bij Cinevo maar al te goed. De website moet spam en virus vrij blijven, om dit te bereiken is de juiste software nodig, die zet Cinevo natuurlijk op de website en onderhoud deze nog enige tijd na de aankoop. De hosting van de website wordt natuurlijk ook volledig geregeld door ons. Hierna kunt u kiezen voor een voordelig abonnement of de website zelf gaan onderhouden.

In 3 stappen naar uw droom website

et-w

Stap 1

We ontvangen uw bericht met mischien al een eigen idee, wij gaan er gelijk mee aan de slag en zorgen ervoor dat zo spoedig mogelijk uw website online staat.

et-

Stap 2

Onze webdesigner/developer creëert een unieke webstie op maat voor u. Zodra de stijl naar wens is wordt de website op maat afgeleverd.

et-

Stap 3

Nadat uw opdracht geleverd is kunnen er nog kleine aanpassingen worden gemaakt zodat de website naar wens functioneert.

Testimonials

''Great pictures and videos! You don't notice that they are working and still they produce the best videos and photos.''

Jeanet Bathoorn

Founder, VrijheidsOndernemer

''Ik ben zeer tevereden hoe ze te werk zijn gegaan, ze hebben me van het begin tot eind ondersteund en creatieve ideeën bedacht. Keep the great work up''

Ronin van Aak

Co-Founder, Courses2Learn

''Ik heb gekozen voor de Alles in een pakket, ze creërden een unieke website met alle video/fotomateriaal. Zeer tevreden met hun werk!''

Toon Hermsen

Founder, T.H. Dak

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

vraag dan hieronder een offerte aan en geniet van onze laagste prijs garantie!

15 + 7 =

Webdesign