Waarom Marketing?

Iedereen gebruikt social media

Wiens bedrijf nu nog steeds geen social media gebruik, staat niet open voor nieuwe klanten. Je zult ook als beginnend ondernemen zien dat een goede social-media marketing strategie een erg grote impact kan hebben het vinden van potentiële klanten. Dit weten wij bij Cinevo maar al te goed en daarom vinden wij het zeer belangrijk om goed vindbaar te zijn op het web, denk aan: Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube en Google. doormiddel van marketing kunnen we gericht onze klanten benaderen.

Remarketing

Remarketing is een zeer efficiënte manier van marketing, want wil nou liever dan iemand anders uw producten of services aanschaffen dan iemand die dat ooit al een keer heeft gedaan. De bekendste vorm van retargeting is Google remarketing (Adwords remarketing). Deze campagnes zet je op via Google AdWords en worden vertoond in het Google Display Netwerk (GDN). Met behulp van een (legale) cookie worden je bezoekers voor een bepaalde in een remarketinglijst geplaatst. Zo weet je provider precies aan wie de advertenties moeten worden vertoond.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. Dit klinkt allemaal een beetje lastig, dus daarom doen wij het speciaal voor u. Maar als u echt nieuwsgierig bent dan leg ik het wel even uit, Als u een nieuwe koelkast wilt kopen, dan typt waarschijnlijk in Google: “Koelkasten kopen”, de bovenste resultaten zijn dan bedrijven die “koelkast” als tref/keyword hebben gebruikt waardoor u de koelkast bij hen aanschaft in plaats van bij de concurrent.

In 4 stappen uw klant bereiken

et-w

Stap 1

We ontvangen uw bericht met mischien al een eigen idee, wij gaan er gelijk mee aan de slag en zorgen ervoor dat alles zo spoedig mogelijk wordt geleverd.

et-

Stap 2

Samen met de klant gaan we kijken hoe we een succesvolle marketing pagina of campagne gaan creëren. Deze moet namelijk creatief en uniek zijn.

et-

Stap 3

We gaan aan de slag met het maken van creatieve content voor uw social media pagina(s).

et-

Stap 4

We gaan ervoor zorgen dat de juiste klanten uw pagina gemakkeilijk kunnen vinden, hierna analyseren we uw pagina voor de uitslag.

Testimonials

''Great pictures and videos! You don't notice that they are working and still they produce the best videos and photos.''

Jeanet Bathoorn

Founder, VrijheidsOndernemer

''Ik ben zeer tevereden hoe ze te werk zijn gegaan, ze hebben me van het begin tot eind ondersteund en creatieve ideeën bedacht. Keep the great work up''

Ronin van Aak

Co-Founder, Courses2Learn

''Ik heb gekozen voor de Alles in een pakket, ze creërden een unieke website met alle video/fotomateriaal. Zeer tevreden met hun werk!''

Toon Hermsen

Founder, T.H. Dak

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

vraag dan hieronder een offerte aan en geniet van onze laagste prijs garantie!

6 + 13 =

Marketing/SEO