Uw unieke bedrijfsvideo / foto’s beginnen hier

Studio foto & Video’s

Cinevo heeft toegang tot een professionele fotostudio waar wij de foto’s en video’s kunnen maken. Deze foto’s kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor uw website, maar natuurlijk ook als promotie materiaal voor uw social-media. In de video’s kunt u uw zelf omschrijven voor op uw website, of kunt u een nieuw product onthullen, kortom u kunt de video’s overal voor inzetten. Het wordt geadviseerd om zelf een klein tekstje voor te bereiden aangezien we ons aan een tijdslimiet moeten houden. Ook moet u op uw kleding letten aangezien wij met een witte of zwarte achtergrond werken, dus denk aan lichte kleding of donkere kleding.

Lucht Foto’s & video’s

Bij Cinevo maken wij gebruik van hightech drones om prachtige lucht foto’s en video’s te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfspand, voertuig of persoon filmen uit de lucht, maar natuurlijk ook de mooie omgeving op beeld zetten. Een prachtig drone shot geeft een uniek beeld van uw bedrijf of evenement dat er normaal gewoon niet zou zijn. De beelden kunnen in Full HD worden opgenomen of 4K. Alle beelden die worden gemaakt zijn gegarandeerd ultra stabiel en haarscherp zodat uw vestiging het beste in beeld wordt gebracht.

Unieke edits

Door gebruik te maken van het volledige Adobe pakket, een grote bibliotheek aan muziek, geluidseffecten en een aantal plug-ins, kunnen wij al uw video’s volledig naar wens editen. Doormiddel van state of the art hardware kunnen we grote video (RAW) bestanden editen/exporteren, denk aan 4K of zelfs 8K beelden. Hierbij gaat er geen kwaliteit van uw video ten koste van verouderde hardware, ook breidt dit de mogelijkheden uit om in donkere omgevingen te filmen met onze speciale ruis reductie software die we gebruiken.

In 3 stappen naar uw foto/video

et-w

Stap 1

We ontvangen uw bericht met mischien al een eigen idee, wij gaan er gelijk mee aan de slag en zorgen ervoor dat zo spoedig mogelijk uw website online staat.

et-

Stap 2

Tijdens de uitvoering kunt u live meekijken met de productie, wij zullen dan uw idee uitvoeren zoals u het in gedachte heeft.

et-

Stap 3

Nadat uw opdracht geleverd is kunnen er nog kleine aanpassingen worden gemaakt zodat het perfect bij uw bedrijf past.

testimonials

''Great pictures and videos! You don't notice that they are working and still they produce the best videos and photos.''

Jeanet Bathoorn

Founder, VrijheidsOndernemer

''Ik ben zeer tevereden hoe ze te werk zijn gegaan, ze hebben me van het begin tot eind ondersteund en creatieve ideeën bedacht. Keep the great work up''

Ronin van Aak

Co-Founder, Courses2Learn

''Ik heb gekozen voor de Alles in een pakket, ze creërden een unieke website met alle video/fotomateriaal. Zeer tevreden met hun werk!''

Toon Hermsen

Founder, T.H. Dak

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

vraag dan hieronder een offerte aan en geniet van onze laagste prijs garantie!

4 + 10 =

Film & fotografie