Hoe sta je strategisch sterk?

Foto/video materiaal

Een bedrijf is natuurlijk niks zonder hun eigen bedrijfs video. Deze is bruikbaar voor op uw social-media pagina’s, website of een klein reclame spotje. Cinevo zorgt ervoor dat uw bedrijf het beste in beeld wordt gebracht, dit kan in full HD, 4K of zelfs 8K. Wij zorgen ervoor dat er video met een interview komt waar in u uitlegt wie u bent en wat uw bedrijf doet. Dit kunnen wij versterken doormiddel van prachtige sfeershots van het bedrijf of zelfs lucht beelden die met high tech drones worden opgenomen.

Een unieke website

Bij Cinevo wordt elke website als een nieuw idee gezien, er wordt dus bij Cinevo nooit een idee “gerecycled”. Natuurlijk is er ook ruimte voor uw eigen ideëen en input voor de website. Bij Cinevo beschikken wij over een grote bibliotheek effecten en animaties voor uw website waar u uit kunt kiezen zodat de website volledig volgens wens is. Zoals u al kunt zien is alles mogelijk bij Cinevo, zo kunnen wij een unieke website die bij u en uw ondermenig past direct creëren. De hosting van de website wordt natuurlijk ook volledig geregeld door ons. Hierna kunt u kiezen voor een voordelig abonnement of de website zelf gaan onderhouden.

Marketing & SEO

Een bedrijf zonder marketing is een bedrijf van de vorige eeuw. Cinevo zal ervoor zorgen uw bedrijf overal op het web te vinden is, denk aan: Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube en Google. Het is zelfs mogelijk om een kleine Facebook ad campaign te ontwikkelen speciaal voor uw bedrijf, zodat u nog meer klanten kunt binnen halen. Ook zorgen we ervoor door middel van SEO ranking, dat uw hoger in de Google ranglijst komt met een door u gekozen keywords.

In 4 stappen uw bedrijf een boost geven

et-w

Stap 1

Uw bericht komt binnen bij ons met misschien al een eigen idee, wij gaan er gelijk mee aan de slag zodat u snel u promotie materiaal geleverd krijgt.

et-

Stap 2

Wij komen bij uw bedrijf langs om foto en video materiaal op te nemen voor uw bedrijfs video.

et-

Stap 3

Wij gaan aan de slag met uw website voor uw bedrijf, zodat deze zo snel mogelijk geleverd kan worden.

et-

Stap 4

Tijdens deze stap gaan we analyseren hoe de video campagne en de website u hebben geholpen met het vinden van uw klanten, ook is er tijd voor een terugkom moment voor eventuele feedback.

Testimonials

''Great pictures and videos! You don't notice that they are working and still they produce the best videos and photos.''

Jeanet Bathoorn

Founder, VrijheidsOndernemer

''Ik ben zeer tevereden hoe ze te werk zijn gegaan, ze hebben me van het begin tot eind ondersteund en creatieve ideeën bedacht. Keep the great work up''

Ronin van Aak

Co-Founder, Courses2Learn

''Ik heb gekozen voor de Alles in een pakket, ze creërden een unieke website met alle video/fotomateriaal. Zeer tevreden met hun werk!''

Toon Hermsen

Founder, T.H. Dak

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

vraag dan hieronder een offerte aan en geniet van onze laagste prijs garantie!

15 + 8 =

ALL IN ONE Package